U sudaru auta i traktora ozlijeđeni vozač (36) i putnica (50)

Županijski centar 112 Čakovec u četvrtak 10. prosinca u 09:12 sati zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D20 između Svetog Križa i Preloga.

U PU međimurskoj saznajemo da je došlo do sudara između osobnog vozila i traktora kojom prilikom su dvije osobe zadobile ozljede.

– 36-godišnji vozč osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka započeo je pretjecanje, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opsanosti za druge sudionike u prometu. Zbog toga je u kočenju prednjim dijelom vozila udaro u bočni dio traktora s pridodanom, ali neregistriranom prikolicom, također čakovečkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 69-godišnjak.

On je započeo radnju skretanja u lijevo te se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Nakon udara došlo je silaska traktora van kolnika na oranicu. Vozač osobnog vozila i 50-godišnja putnica vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u ŽB Čakovec gdje su utvrdili da su zadobili lake tjelesne ozljede. Protiv obojice vozača podnijet će se optužni prijedlog – kažu u policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije