Ubio punicu i sebe, sukob djeda i unuka završio tragično

Dva su tragična događaja proteklog vikenda šokirala građane Varaždinske županije. Nije se mogao pomiriti s time da ga je supruga ostavila pa je krenuo u krvavi pohod. U nedjelju u 19.50 sati upao je u kuću punice u selu Slivarsko u općini Donjoj Voći i počeo galamiti, mašući pištoljem. Supruga (41) uspjela je pobjeći u voćnjak. Ispalio je za njom jedan hitac. Vratio se i ubio punicu Štefaniju Medenjak (60).

Potom je Stjepan Geček-Ferenc (59) pištolj okrenuo prema sebi i pucao. Počinio je samoubojstvo. Supruga je rekla je da ju je zlostavljao. – U šestom mjesecu naoružan joj je prijetio. Dobio je dva mjeseca zatvora. Imao je i zabranu prilaska – kaže susjeda.

Starac (73) koji je u subotu ozlijeđen u kući u selu Grešćevini u Varaždinskoj županiji, preminuo je u Općoj bolnici Varaždin. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad njegovim17-godišnjim unukomzbog sumnje da je počinio kazneno djelo “osobito teška tjelesna ozljeda“.

Sumnja se da je mladić subotu oko 15 sati boravio u obiteljskoj kući u Grešćevini, u kojoj je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između njega i djeda. Mladić je uz kaznenu prijavu u nedjelju u 14 sati priveden pritvorskom nadzorniku PU varaždinske. Što se događalo te subote još se istražuje. U obitelji tvrde da je djedova ozljeda bila posljedica nesretnog slučaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije