Čakovčanin iz stana ukrao novčanik pa benzinskoj natočio gorivo i pobjegao

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 45-godišnjak s područja grada Čakovca počinio dva kaznena djela krađe.

Naime, u nedjelju 8. studenoga oko 18.30 sati u Čakovcu, ulici Ivana plemenitog Zajca, ušao je u otključani stan, odakle je potom ukrao novčanik u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovne kartice. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Također, istog dana oko 19 sati u Pušćinama, Čakovečkoj ulici na benzinskoj postaji natočio je gorivo u vrijednosti 100 kuna te je potom pobjegao, a da nije platio račun.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, dok je u slučaju krađe goriva na benzinskoj postaji počinio kazneno djelo krađe male vrijednosti ukrade stvari, a za koje se progon protiv počinitelja poduzima podnošenjem privatne tužbe.

Iz policije danas javljaju o teškoj krađi. U srijedu, 11. studenoga od 8.30 do 10.30 sati u Novakovcu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao nakit i ručni sat, javljaju iz PU međimurske.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije