Uhvaćeni razbojnici iz M. Središća koji su odgurnuli vlasnicu i pobjegli

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 29-godišnjak i 18-godišnjak s područja grada Mursko Središće, počinili kazneno djelo razbojničke krađe. Naime, u srijedu, 28. listopada oko 10.30 sati u Mihovljanu, Prvomajskoj ulici, osumnjičene je u krađi novca zatekla 50-godišnja ukućanka, koja ih je pokušala zadržati do dolaska policije.

Kako bi zadržali novac za sebe osumnjičenici su ju odgurnuli i potom pobjegli. Počinitelji su uhićeni, te su u zakonskom roku uz podnošenje kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

U Pribislavcu zatečen u krađi

U nedjelju, 1. studenoga u 10.10 sati Policijska uprava međimurska zaprimila je dojavu građana da je u Pribislavcu, Industrijskoj ulici, u krađi zatečena jedna osoba. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je između 31. listopada i 1. studenoga maloljetnik s područja Općine Pribislavec u nekoliko navrata provalio u krug privatnog poduzeća te ukrao više komada limenih bačvi, drvenih paleta i više desetaka komada praznih limenih kanti, ukupne vrijednosti više tisuća kuna.

Iz nezaključane kuće ukrao novčanik u Čakovcu

U subotu, 31. listopada oko 15 sati u Čakovcu, Ulici J. Š. Slavenskog, nepoznati počinitelj iz nezaključane obiteljske kuće ukrao je novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije