Mladić (23) iz Šenkovca život skončao pod kotačima putničkog vlaka

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 70 poziva. Od toga je 29 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju:

28.10.2015.

06:17 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi kokoši u Kvitrovcu.

10:36 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o razbojničkoj krađi u Mihovljanu.

11:00 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi u trgovini KTC u Čakovcu.

16:24 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o lančanom sudaru kod groblja u Nedelišću. U sudaru je nastala materijalna šteta na 4 osobna vozila, bez ozlijeđenih osoba.

19:21 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu vlaka na mlađu mušku osobu, na pruzi Čakovec – Mursko Središće, nedaleko od cestovnog prijelaza preko pruge u Ulici bana Josipa Jelačića u Čakovcu. Policijskim očevidom utvrđeno je da se radi o suicidu. Neslužbeno doznajemo da je pod kotačima vlaka stradao 23-godišnji mladić iz Šenkovca, a u blizini mjesta nesreće pronađen je njegov bicikl.

Također saznajemo da su protekla 24 sata u međimurskom kraju zabilježena dva slučaja samoubojstva i jedan pokušaj oduzimanja života. U Svetoj Mariji suicid vješanjem počinila je starija ženska osoba, dok se muškarac u Strahonincu pokušao otrovati.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 15 poziva. Za 2 poziva su izašli na intervenciju, 3 poziva su bila lažna, dok za 10 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije