Oteo bivšu, vozio ju puteljcima kroz polja i prijetio da će ju ubiti

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je nakon provedene istrage podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1978.) zbog počinjenja kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje.

– Okrivljenika se tereti da je oko 2,00 sata 19. kolovoza 2015. slijedio svoju bivšu nevjenčanu suprugu do njezinog doma, gdje ju je uhvatio rukama za vrat i odvukao ju u svoj osobni automobil govoreći joj da će ju ubiti te počeo vožnju po makadamskom putu među poljima tako da su noge oštećenice visjele kroz otvorena vrata vozila, a jedna noga vukla se po cesti.

Oštećenica je uspjela ključem ugasiti vozilo, istrgnuti se i pobjeći iz vozila, ali ju je okrivljenik sustigao i dovukao natrag u vozilo, posjeo ju na suvozačko mjesto i prisilio ju da sjedi pritiskujući ju rukama – priopćili su iz ODO Čakovec.

Vijeće Općinskog suda u Čakovcu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Neslužbeno saznajemo da se radi o 37-godišnjaku iz Strahoninca, a sve se zbilo u Savskoj Vesi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije