ŽC 112: Kod Pribislavca pokrali HŽ, u Nedelišću provalili u voćnjak

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 84 poziva. Od toga je 25 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojave o krađi na gradilištu poduzeća HŽ pružne građevine kod Pribislavca te provali i krađi u voćnjaku kod Nedelišća.

– Između 10. i 12. listopada, u Nedelišću, u Sajmišnoj ulici, nepoznati počinitelj prerezao je žicu ograde voćnjaka, gdje je ukrao više desetka sanduka s jabukama. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, kažu u policiji.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 9 poziva. Za 3 poziva su izašli na intervenciju, 2 poziva su bila lažna, dok za 4 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Zbog urušavanja dijela kolnika na 31. km autoceste A4 Zagreb-Goričan, za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Varaždin i Ludbreg u smjeru Goričana (obilazak je državnim cestama između Varaždina i Ludbrega – čvor Varaždin- DC528 -DC2-DC530-čvor Ludbreg. U smjeru Zagreba promet teče bez ograničenja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije