Iz vikendice istočio i ukrao više od 2 tisuće litara vina

Policijska uprava međimurska javlja o tri teške krađe i jednom pokušaju provale. U nedjelju, 11. listopada u 6.20 sati operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu građana kako je u Čakovcu, Ulici Ljudevita Gaja, u tijeku provala u ugostiteljski objekt.

Dolaskom na mjesto događaja, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta zatečena je muška osoba, koju su policijski službenici zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uhitili i priveli u prostorije Policijske postaje Čakovec. Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je kazneno djelo počinio 29-godišnjak iz okolice grada Čakovca.

Naime, on je u namjeri da provali u ugostiteljski objekt, razbio staklo, ali je u dovršenju kaznenog dijela spriječen dolaskom policijskih službenika. Uhićenik je uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Između 3. i 10. listopada u Vugrišincu je nepoznati počinitelj provalio u podrumske prostorije vikendice te je iz nekoliko bačvi istočio i potom ukrao vino u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Neslužbeno saznajemo da je ukradeno više od 2 tisuće litara vina. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 9. na 10. listopada u Murskom Središću, Ulici Sitnice, provaljeno je u gospodarski objekt, odakle je ukrao motornu pilu, razni alat te produžni kabel. U noći s 10. na 11. listopada u Kuršancu, Glavnoj ulici, nepoznati kradljivac provalio je u kokošinjac, odakle je ukrao nekoliko desetaka komada kokoši.

Materijalne štete u ovim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije