Međimurac i iz kladionice u Varaždinu ukrao 15 tisuća kuna

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su dovršili kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 33 godine. Sumnja se da je 22. rujna oko 21.10 sati u prostorijama kladionice u Koprivničkoj ulici u Varaždinu uz prijetnju fizičke snage izvršio razbojništvo nad 21-godišnjom djelatnicom, te otuđio novac od oko petnaest tisuća kuna, javljaju iz PU varaždinske.

Kako neslužbeno doznajemo radi se o istom muškarcu, 33-godišnjaku iz Nedelišća, koji je opljačkao kladionicu u Čakovcu i pokušao opljačkati kladionicu u Koprivnici što mu nije pošlo za rukom.

Podsjetimo, sumnja se da je u srijedu, 30. rujna oko 23 sati u Čakovcu, Parku Rudolfa Kropeka, prilikom zatvaranja sportske kladionice s leđa prišao zaposlenici i od nje na osobito drzak način zatražio da mu preda novac. Zaposlenica je potom otključala ulazna vrata te mu iz blagajne predala nekoliko tisuća kuna.

Na sličan je način u petak, 2. listopada, oko 21.10 sati u Koprivnici na Trgu podravskih heroja uporabom fizičke snage, pokušao izvršiti razbojništvo nad zaposlenicom kladionice, koja se opirala i dozivala u pomoć nakon čega je odustao i pobjegao.

Ne zadugo, jer ga je koprivnička policija brzo pronašla i privela. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije