Na popisu ukradenih stvari ponekad se nađu i neobični predmeti

Osim uobičajenih meta kao što su novčanici, kartice, nakit, prehrambeni proizvodi i drugo, ponekad se na popisu ukradenih stvari nađu i neobični predmeti.

Tako Policijska uprava međimurska javlja o nekoliko krađa, a građani su, između ostaloga, ostali bez harmonike, električne pisaće mašine i bakrenog kotla za pečenje rakije.

No krenimo redom. U noći s 25. na 26. rujna u Frkanovcu je provaljeno u obiteljsku kuću odakle su lopovi ukrali harmoniku, električnu pisaću mašinu i kavu. U razdoblju od 24. do 28. rujna u Merhatovcu, na dvorištu obiteljske kuće nepoznati počinitelj provalio je u garažu, odakle je ukrao bakreni kotao za pečenje rakije.

U petak, 25. rujna između 1.30 i 5.30 sati u Šenkovcu, Ulici braće Radić, nepoznati lopov provalio je u ugostiteljski objekt te iz priručne blagajne ukrao novac. U ponedjeljak, 28. rujna između 15 i 16 sati u Draškovcu, Draškovićevoj ulici, kradljivac je pomoću originalnog ključa kojeg je pronašao sakrivenog u ormariću do ulaznih vrata, otključao ista te ušao u u kuću odakle je ukrao novac, bankovne kartice i osobne dokumente.

Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije