FOTO: Burna noć za hitne službe – zapaljenje osobe, prometne, požar…

>> FOTO: Burna noć za hitne službe – zapaljenje osobe, prometne, požar…

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 101 poziv. Od toga je 35 poziva bilo namjenskih i iste je proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

U jutarnjim satima zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na D 209 između Štrukovca i Murskog Središća. U naletu osobnog vozila na srnu nastala je materijalna šteta, a srna je uginula. U Frkanovcu se dogodila provala u obiteljsku kuću u prijepodnevnim satima.

Polio se benzinom i zapalio?

Nešto iza pola noći stigla je dojava o muškoj osobi (otprilike 25 godina) koja se u Čakovcu (ulica kod Medikola) polila benzinom i zapalila. Nakon intervencije HMP i policije, muškarac je prebačen na daljnje liječenje u Zagreb. Neslužbeno doznajemo da je osoba zadobila opekline. Pozvani su i vatrogasci JVP Čakovca, koji su također izašli ali nije bilo potrebe za njihovom intervencijom.

Remećenje reda i mira, izlijetanje auta

ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu i o remećenju reda i mira u Čakovcu u Zrinsko-frankopanskoj ulici.

Protekli petak pak je u večernjim satima došlo do izlijetanja osobnog automobila u Brezju (kod vrtića). Intervenirali su vatrogasci JVP Čakovca koji su isključili dotok plina u “motor” (vozilo je imalo pogon na plin). Fotografije donosimo niže u galeriji.

Požar u podrumu u Sivici

U subotu, 26. rujna u večernjim satima (oko 21 sat) zaprimljena je dojava o požaru u podrumu u Sivici. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci JVP Čakovca i DVD-a Sivica. Nije došlo do razbuktale faze, već samo mali žar i dim.

Neslužbeno doznajemo da je muškarac palio kamin, dok je s desne strane bio otvoreni prozor koji vodi u podrum. Žar s kamina je pao kroz prozor u podrum gdje su bila skladištena drva za ogrjev te se sve počelo paliti i stvarati dim.

Na sreću, štete nije bilo jer je sve bilo na vrijeme uočeno zbog prekida struje (pretpostavlja se da je žar zahvatio kabel koji je vodio u podrum).

Još jednom podsjećamo na oprez prilikom paljenja vatre, pogotovo kada puše vjetar koji bi mogao razbuktati i raširiti vatru.

Više detalja donosimo iz izvješća PU međimurske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije