Vozač (53) teško ozlijeđen: Autom udario u vlak, metalni stup i ogradu

Kako smo javili u ponedjeljak, 22. rujna oko 20.30 sati u Maloj Subotici, Ulici braće Radić, na prijelazu ceste preko željezničke pruge dogodila se prometna nesreća.

Iz PU međimurske javljaju da 53-godišnji vozač osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije zaustavio vozilo ispred prijelaza kako bi se uvjerio da prugom ne nailazi vlak.

Zbog toga je vozilom udario u putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica – Čakovec – Kotoriba. Nakon udara osobni automobil odbačen je van kolnika, gdje je potom udario u metalni stup svjetlosnog signalnog uređaja u izgradnji te u metalnu ogradu nogostupa za prolaz pješaka.

Ozlijeđeni vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju. Na intervenciju su izašli vatrogasci JVP Čakovca i DVD-a Mala Subotica. Došlo je do dimljenja iz vozila, te su isti pogasili i odspojili akumulator kako ne bi došlo do iskrenja. Zbog očevida željeznički promet bio je u prekidu do 21:55 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije