U bolnici preminula vozačica bicikla koju je pregazio kamion u Nedelišću

Kako smo već javili u četvrtak, 17. rujna oko 13.30 sati u Nedelišću, Čakovečkoj ulici kod kbr. 84, dogodila se teška prometna nesreća. 45-godišnji vozač teretnog automobila varaždinskih registarskih oznaka iz Vratišinca, prilikom uključivana u promet s kolnog ulaza nije propustio sva vozila, zbog čega prednjim dijelom vozila udario u bicikl s kojim je biciklističkom trakom upravljala 65-godišnjakinja iz Nedelišća.

Uslijed udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada biciklistice na kolnik te potom prelaska kotačima kamiona (tzv. mikser) preko njenih ruku i nogu, kao i bicikla. Biciklistica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je zadobila teške ozljede opasne po život te je zadržana na odjelu intenzivnog liječenja. Saznajemo da se radi o Sabini Kosmač Gala.

U petak, 18. rujna u 5.45 sati zaprimljena je obavijest odjela intenzivne njege Županijske bolnice Čakovec da je biciklistica preminula od zadobivenih ozljeda. Protiv vozača teretnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu”.

Preminula biciklistica četvrta je žrtva u cestovnom prometu na području Međimurske županije u 2015. godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije