Oteo bivšu, vozio je dok je napola visjela iz auta i prijetio joj smrću

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 37-godišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje.

– Postoji osnovana sumnja da je 37-godišnjak oko 2,00 sata 19. kolovoza 2015. slijedio svoju bivšu nevjenčanu suprugu do njezinog doma, gdje ju je uhvatio rukama za vrat i odvukao ju u svoj osobni automobil govoreći joj da će ju ubiti te započeo vožnju po makadamskom putu među poljima tako da su noge oštećenice visjele kroz otvorena vrata vozila.

Oštećenica je uspjela ključem ugasiti vozilo, istrgnuti se i pobjeći iz vozila, ali ju je okrivljenik sustigao i dovukao natrag u vozilo, posjeo ju na suvozačko mjesto i prisilio ju da sjedi držeći ju rukama – kažu u ODO Čakovec.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Neslužbeno saznajemo da se događaj zbio na području Savske Vesi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije