Svi traže nestalog Antuna Sakača, njemu ni traga ni glasa

>> Svi traže nestalog Antuna Sakača, njemu ni traga ni glasa

Žitelji iz Žiškovca, prijatelji, rodbina i vatrogasci uključili su se u subotu u potragu za nestalim sumještaninom, 59-godišnjim Antunom Sakačem iz Žiškovca.

Nakon višesatnog češljanja terena na više lokacija u okolici Žiškovca, u šumi Parag (prema Vratišincu) pronađen je njegov bicikl, no ne i nestali Antun. Potraga za Antunom koji je posljednji put viđen u utorak nastavljena je u nedjelju.

Pretraženo je veliko područje oko kuće nestale osobe i mjesta gdje je pronađen bicikl. Po okolnim selima postavljeni su plakati s informacijama o nestaloj osobi i objavljene su obavijesti na lokalnim radio postajama. Nažalost, uza sve napore osoba nije pronađena.

Sudjelovalo je 14 članova HGSS-a, 3 potražna psa, zapovjedno vozilo, po dvoje djelatnika PP Štrigova i PP Mursko Središće te 60 mještana i članova lokalnih DVD-a, javljaju iz HGSS-a.

Neslužbeno se saznaje da je Antunova sestra Ana pronašla oproštajno pismo u kojem je navodno napisao da je odlučio otići s ovoga svijeta. U nedjelju je na obali rijeke Mure pronađeno radno odijelo lendavske Nafte što bi mogao biti novi trag u potrazi. U policiji kažu kako ne mogu potvrditi da se radi o njegovoj odjeći. Potraga se nastavlja.

Mole se svi građani ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Antun pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Također, informacije možete dostaviti i putem email adrese: nestali@nestali.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije