Majka iz pakla: Seks s maloljetnim kćerima naplaćivala do 700 kuna

Podignuta je optužnica protiv 50-godišnjakinje i još desetorice muškaraca zbog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te prostitucije, spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i spolnog odnošaja bez pristanka, izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

– Prvookrivljenu 50-godišnjakinju se tereti da je od 2000. do 2009. godine u Varaždinu i drugim mjestima, u cilju zarade, a koristeći svoj roditeljski autoritet i teške obiteljske prilike, pronalazila muške osobe kojima će njene dvije maloljetne kćeri pružati seksualne usluge, pa su maloljetne kćeri bile prisiljene višekratno spolno zadovoljavati osmoricu okrivljenika s kojima je dogovarala pružanje seksualnih usluga za iznose do 700,00 kuna i kupnju kućanskih potrepština.

Nakon stjecanja punoljetnosti jedne od kćeri, 50-godišnjakinja ju je od 2009. do siječnja 2015. prisilila na spolne odnose sa četvoricom okrivljenika, koristeći teške obiteljske prilike i uz prijetnje da će joj nadležni centar za socijalnu skrb oduzeti djecu.

Desetoricu okrivljenika se tereti da su u većem broju slučajeva obavljali spolne odnose s kćerkama prvookrivljenice iako su znali da su one mlađe od 15 godina odnosno da ih prvookrivljenica zbog teškog materijalnog stanja prisiljava na spolne odnose radi zarade, priopćeno je iz Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije