Završen očevid: Dim mašina izazvala požar, oglasili se iz Hotela Park

Kao što smo već javili u petak, 14. kolovoza oko 19 sati u čakovečkom Diskaču koji se nalazi u sklopu Hotela Park izbio je požar. Crni gusti dim uočio je slučajni prolaznik koji je odmah o tome obavijestio JVP Čakovec. U tom se trenutku na katu u sali hotela održavala svadba te su svatovi, djelatnici i ostali gosti iz sigurnosniih razloga bili evakuirani.

Nakon što je požar lokaliziran oko 21 sat puštena je struja te su gosti i svatovi vraćeni u hotel. U gašenju požara sudjelovali su članovi JVP Čakovec i DVD-a Čakovec. U jutarnjim satima je započeo očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

O događaju su se nakon očevida očitovali iz tvrtke Union d.d. – Hotel Park.

– Prema prvom neslužbenom nalazu uviđaja koji je netom završen, požar je vjerojatno uzrokovala dim mašina, standardna oprema disko klubova pa tako i Diskača.

Već nakon inicijalnog pregleda prostora, nakon što je požar ugašen, utvrđeno je da je incident izoliran na prostor Diskača. Hotel i restoran nastavili su s normalnim radom, na radost svatova koji su iz predostrožnosti evakuirani zajedno s gostima hotela.

Svadba je tako nastavljena i potrajala je do ranih jutarnjih sati – priopćili su iz tvrke i demantirali napise nekih medija da je gorjelo skladište.

U PU međimurskoj su nam potvrdili da je upravo dim mašina izazvala požar te da u tom trenutku u prostoru nije bilo ljudi pa nitko nije stradao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije