FOTO: Električne instalacije najvjerojatniji uzrok požara u Diskaču

>> FOTO: Električne instalacije najverojatniji uzrok požara u Diskaču

Kao što smo već javili u petak, 14. kolovoza nešto poslije 19 sati u čakovečkom Diskaču koji se nalazi u sklopu hotela Park izbio je požar. Crni gusti dim uočio je slučajni prolaznik koji je odmah o tome obavijestio JVP Čakovec.

Kako je sam objekat zatvorenog tipa vatrogasci su, zbog velike temperature i količine vrućeg dima, prilikom intervencije koristili ventilatore i dimovuk. Unutarnjom navalom su isti pogasili pomoću vitla za brzu navalu. U tom se trenutku na katu u sali hotela održavala svadba te susvatovi, djelatnici i ostali gosti radi sigurnosti bili evakuirani.

Nakon što je požar lokaliziran oko 21 sat puštena je struja te su gosti i svatovi vraćeni u hotel i svadbena svečanost je nastavljena. U gašenju požara sudjelovali su članovi JVP Čakovec i DVD-a Čakovec.

U jutarnjim satima je započeo očevid kako bi se utvrdio uzrok požara. Prema prvim informacijama s terena nagađa se da su krivac električne instalacije.

Nakon očevida kojeg provodi inspektor zaštite od požara Policijske uprave međimurske bit će poznato kolika je nastala materijalna šteta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije