Naša biciklistica Mia Radotić teško stradala u Francuskoj

Poznata profesionalna biciklistica iz Međimurja, Mia Radotić, 11. kolovoza teško je stradala u padu za vrijeme održavanja ženske utrke La Route de Franc, objavio je Bike Point Radotić na svom Facebook profilu.

– Nažalost, nakon super odvezenog nedjeljnog prologa u kojem je Mia bila 21., odmah u ponedjeljak, u sprintu prve etape, Mia je sudjelovala u teškom padu, bila je zatvorena i kako cure iz njenog tima kažu, jednostavno su je brzina i situacija katapultirale u zaštitnu metalnu ogradu.

Odmah je prevezena u bolnicu i nakon niza pretraga puštena je jučer iz bolnice sa lomom jednog rebra, napuknućem ramena i natučenim plućima u kojima ima još nešto krvi. Mia se trenutno nalazi u Francuskoj, nadamo se skorom povratku doma, ali motiva da se što prije vrati na bicikl i nastavku sezone Miji ne manjka – napisali su na FB stranicama. Što na sve kaže Mija.

– E da se rupa nije zatvorila, bilo bi gusto za podij, imala sam ih nespremne! – poručila je Mija. Podrške i želje za ozdravljenjem stižu sa svih strana, a posebice njenog rodnog Ivanovca. Želimo joj brzi oporavak i povratak na cestu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije