Lopovi ne posustaju: Iz dvorišta pekare ukrali moped

Policijska uprava međimurska javlja o četiri krađe koje su zabilježili proteklog vikenda. U noći s 7. na 8. kolovoza u Šenkovcu, Ulici maršala Tita, nepoznati počinitelj je iz neograđenog dvorišta pekare ukrao moped čakovečkih registarskih oznaka, kacigu i pojas za struk, vlasništvo 38-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U subotu, 8. kolovoza oko 9 sati u Donjoj Dubravi, Ulici 3. travnja, nepoznati kradljivac iskoristio je odsutnost vlasnice te je provalio u obiteljsku kuću, odakle je ukrao razni nakit, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. U noći s 8. na 9. kolovoza u Palinovcu, nepoznati lopov provalio je u metalni sanduk za alat koji je bio odložen u štaglju, iz kojeg je potom ukrao veću količinu profesionalnog alata, vrijednosti više tisuća kuna.

U razdoblju od 5. do 8. kolovoza u Šenkovcu, Ulici Ksajpa, provaljeno je u vikendicu kojom prilikom je ukradena motorna kosilica vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije