Tragedije u Međimurju: Dvojica muškarca smrtno stradala

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 125 poziva. Od toga je 43 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojavu u 12:59 sati o prevrtanju traktora u šumi Habaj u Zasadbregu. Kako smo već javili tom je prilikom 63-godišnjak iz Žiškovca smrtno stradao. U 13:17 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu vlaka na mušku osobu na pruzi Čakovec – Mala Subotica.

Saznajemo da se radi o samoubojstvu – muškarac (48) iz Pribislavca je skočio pred jureći vlak te je na mjestu preminuo. Izdvajaju i dojavu koja je stigla u jutarnjim satima o naletu osobnog vozila na srnu između Preloga i Otoka. Na vozilu je nastala materijalna šteta, a srna je pobjegla.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 25 poziva. Za 4 poziva izašli su na intervenciju, 2 poziva bile su lažne dojave, dok kod 19 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Zbog izvanrednih radova na izmicanju uličnog plinovoda doći će do privremenih prekida u distribuciji i opskrbi prirodnim plinom u dijelu naselja Lopatinec i Pleškovec u vremenskom periodu od 08:00 do 11:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije