Prilikom pada teže ozlijeđen 41-godišnji alkoholizirani biciklist

U subotu, 18. srpnja oko 17 sati na šljunčanom putu koji od rijeke Drave vodi prema naseljima Gornji Hrašćan i Pušćine dogodila se prometna nesreća u kojoj je biciklist teže ozlijeđen.

Naime, nakon mimoilaženja u kojem nije bilo kontakta s osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka kojima je upravljao 24-godišnjak, biciklist s područja Međimurske županije koji je upravljao pod utjecajem alkohola, izgubio je ravnotežu i pao na šljunak.

Vozilom hitne medicinske pomoći 41-godišnjak prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je u prometnoj nesreći teže ozlijeđen. O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Protekli vikend dogodile su se tri prometne nesreće

Tijekom proteklog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su:
– nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag – jedna prometna nesreća,
– ostale greške – dvije prometne nesreće.

Alkoholni rekorder: 1,62 promila kod 41-godišnjeg bicikliste

Tijekom proteklog vikenda najveća koncentracija alkohola u organizmu u količini od 1,62 g/kg, utvrđena je kod 41-godišnjeg bicikliste, sudionika prometne nesreće (više u gornjem tekstu).

Provodi se “Nadzor teretnih automobila i autobusa”

U razdoblju od 20. do 26. srpnja policijski službenici Policijske uprave međimurske provodit će aktivnosti iz operativne akcije “Nadzor teretnih automobila i autobusa”.

Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2015. godinu, a sukladno navedenom terminu provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, dok će se 23. srpnja od 8 do 14 sati provoditi u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije