Sretan kraj: Sestre Ana i Eva Trstenjak iz Male Subotice su pronađene!

Osvježeno 12.7.2015. u 10,50:

Iz policijske uprave međimurske stigla je infomacija da su sestre Ana (24) i Eva (20) iz Male Subotice, čiji su nestanak prijavili roditelji, pronađene su žive i zdrave i na putu su prema kući. Što se dogodilo i gdje su bile nije poznato. Vjerojatno je posrijedi mladenačka ludost i zabava učinila svoje. Najvažnije je da su studentice pronađene.

Sestre Ana (24) i Eva (20) iz Male Subotice koje inače studiraju u Osijeku u petak su otišle u Novi Sad na poznati Exit festival. Iako su roditeljima prije polaska javile da će se vratiti kući u subotu u 6 sati ujutro, to se nije dogodilo.

Roditelji su ih pokušavali dobiti na telefone, ali bezuspješno, pa su njihov nestanak u subotu navečer prijavili međimurskoj policiji. Isto tako su putem Radija 021 Novi Sad uputili apel koji je jučer čitan u njihovom eteru i na Facebook stranici koji prenosimo u cijelosti:

– Pažnja! Traže se ove dvije djevojke, sestre, sinoć su bile na Exitu, telefoni su im isključeni. Zovu se Ana (24) i Eva (20) Trstenjak, iz Hrvatske su, iz Čakovca, studiraju u Osijeku. Sinoć su bile na festivalu i trebalo je jutros da se vrate kući, ali se nisu nikome javile. Obitelji ih traži. Ukoliko imate ikakvih saznanja, javite se na broj 000385 99 733 2026 (099 733 2026 za pozive iz Hrvatske).

Da je njihov nestanak prijavljen, potvrdili su nam i u Policijskoj upravi međimurskoj koji su odmah pokrenuli istragu. Stupili su u kontakt sa Službom za međunarodnu policijsku suradnju koja se također uključila u potragu za nestalim sestrama iz Male Subotice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije