Tragičan kraj: Pronađeno tijelo malenog Patrika i automobil u jezeru HE Dubrava

Na žalost, obistinio se najgori scenarij oko žalosne priče Ivane Fogadić (29) i njezinog sina Patrika (5), o čemu izvještavamo već tri dana.

Iz Policijske uprave međimurske javili su kako je u 18.13 sati u jezeru Hidroelektrane Dubrava, nizvodno od Marine Prelog, pronađeno mrtvo tijelo djeteta.

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolažemo, za pronađeno tijelo sumnja se da je mali Patrik Fogadić (5). Za Ivanom Fogadić se još uvijek traga.

Na mjesto događaja, došao je i otac malog Patrika Valentin Fogadić koji se bacio u jezero zazivajući djetetovo ime i vičući kako bez njega ne može živjeti.

Nakon što su ga iz jezera izvukli policajci, brigu o njemu preuzeli su pripadnici hitne medicinske službe.

Kod zemljanog nasipa odvodnog kanala HE Čakovec, između Orehovice i Otoka, pronađeni su tragovi slijetanja automobila te dijelovi automobilskog branika.​ To je bio okidač da se detaljnije pročešlja taj dio područja.

Nekoliko kilometara dalje pronađeno je tijelo nesretnog dječaka koje je uočio prolaznik.

Ronioci Javno vatrogasne postrojbe Grada Čakovca locirali su automobil u kanalu na 6 metara dubine. Zbog mraka je obustavljeno daljnje ronjenje te se izvidi nastavljaju u četvrtak ujutro.

Najnovije