Vapaj majke: Jeste li vidjeli moju kćer Valentinu Vaš iz Orehovice?

U našu redakciju javila se očajna majka, Verica Vaš iz Orehovice, da joj je u petak nestala 15-godišnja kćer Valentina, učenica prvog razreda Gospodarske škole u Čakovcu.

– Valentina me jučer nazvala na posao da ide do prijateljice. Kad sam došla kući s posla krenula sam raditi kućanske poslove misleći da mi je kćer kod nje. Međutim, na vratima se pojavila ta prijateljica koja je mi kaže da Valentinu uopće nije vidjela. Odmah mi je postalo jasno da se nešto događa jer sam sa kćeri vrlo prisna i rado mi se povjerava.

Uzela sam mobitel u ruke i tisuću puta okrenula njezin broj i svaki put se čuje glas sekretarice: Osoba se trenutno ne može javiti! – ispričala nam je Verica. Kaže da su nestanak njezine kćeri prijavili policiji. Sami su krenuli u potragu, no Valentina kao da je propala u zemlju, priča Verica.

U potragu su se uključili i Valentinini prijatelji, no za sada bezuspješno. Verica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Valentini ili su je možda negdje vidjeli da joj jave na broj mobitela: 099 680 7755.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije