Čak devet nesreća za vikend – tri osobe teže i četiri lakše ozlijeđene

Tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurske županije zabilježeno je ukupno devet prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su tri osobe teško i četiri lakše ozlijeđene, te pet prometnih nesreća sa nastalom materijalnom štetom.

Prisutnost alkohola u organizmu utvrđena je kod četiri vozača osobnih automobila. Najviša koncentracija alkohola u količini od 2,26 g/kg, utvrđena je kod 28-godišnjeg sudionika prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u Murskom Središću.

U današnjem izvješću policija javlja o nesreći koja se u subotu, 13. lipnja oko 6.30 sati dogodila u Peklenici, u Čakovečkoj ulici u kojoj je 21-godišnji vozač osobnog automobila, upravljajući pod utjecajem alkohola, prilikom izlaska iz zavoja zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom i u zanošenju izletio izvan kolnika, gdje je potom udario u dvije dvorišne ograde.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač i 20-godišnji putnik, prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da vozač lakše, a putnik teže ozlijeđen. Neslužbeno saznajemo da su stradali mladići iz Miklavca.

Zbog počinjenog kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” protiv vozača podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije