Vozač (35) iz Zasadbrega u bolnici se bori za život nakon sudara

Kako smo javili u utorak, 9. lipnja oko 20.15 sati na kolniku državne ceste broj 209 u Žiškovcu kod kućnog broja 30, dogodila se teška prometna nesreća.

35-godišnji vozač Fiata iz Zasadbrega u desnom zavoju započeo je pretjecanje kolone vozila (3 vozila), a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, odnosno da mu je traka za pretjecanje slobodna. U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je teretni automobil s pridodanom poluprikolicom čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 48-godišnji vozač, te je došlo do bočnog sudara.

Uslijed siline udara osobni automobil odbačen je izvan kolnika na travnatu površinu. Ozlijeđenog vozača iz smrskanog automobila su vadili vatrogasci JVP Čakovec. Vozilom Hitne medicinske pomoći hitno je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobio teške ozlijede opasne po život.

Kako neslužbeno saznajemo, J.S. je zadobio povrede unutarnjih organa i nakon operacije na Odjelu intenzivne njege bori se za život. Od 20.20 do 22.20 sati zbog obavljanja očevida dionica državne ceste broj 209, gdje se dogodila prometna nesreća bila je zatvorena za sav promet, koji se preusmjeravao na obilazne pravce. O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije