Vozačica iz Čakovca skrivila nesreću i zaradila prekršajnu prijavu

Kako smo već javili, u petak, 5. lipnja oko 8.30 sati u Čakovcu na raskrižju ulica Putjane, Eve i Geze Legensteina i Kalničke, dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovala 32-godišnja vozačica osobnog automobila iz Čakovca.

U izvješću iz PU međimurske navode da je zbog nepoštivanja prednosti prolaza svojim vozilom udarila u teretni automobil (nosivosti do 3,5 tona) križevačkih registarskih oznaka, s kojim je upravljao 47-godišnjak. Uslijed siline udara teretni automobil prevrnuo se na kolnik.

Vozilom Hitne medicinske pomoći ozlijeđena vozačica osobnog automobila prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. U vremenu od 8.35 do 12.05 sati za sav promet bila je zatvorena Kalnička ulica, a promet se bez zastoja odvijao obilaznim ulicama. Vozačica je prekršajno prijavljena.

Inačetijekom proteklog vikenda na cestama Međimurske županije zabilježene su ukupno četiri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, te tri prometne nesreće sa nastalom materijalnom štetom. Prisutnost alkohola u organizmu nije utvrđena kod sudionika prometnih nesreća.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije