U centru D. Dubrave pokraden kafić, maloljetnik operirao po Čakovcu

U utorak, 26. svibnja u vremenu od ponoći do 6.30 sati u Donjoj Dubravi, na Trgu Republike, nepoznati počinitelj kroz otvoreni prozor ušao je u ugostiteljski objekt gdje je ukrao nekoliko desetaka komada šteka cigareta, alkoholna pića i USB stick.

Potom je provalio u aparat za zabavu iz kojeg nije ništa ukrao, javljaju iz policije. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio tri kaznena djela “teške krađe”:

– u vremenskom razdoblju od 15. travnja do 7. svibnja ove godine u Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka, provalio je u skladište poduzeća iz Čakovca, ali ništa nije ukrao.
– u srijedu, 20. svibnja ove godine oko 1.30 sati u Čakovcu, u Preloškoj ulici, u dvorištu obiteljske kuće provalio je u garažu gdje je za odnošenje pripremio razne električne kablove. Potom je pokušao provaliti u kuću, ali je odustao od daljnje namjere nailaskom vlasnika.
– u vremenskom razdoblju od 29. travnja do 4. svibnja ove godine u Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka, u dvorištu privatnog poduzeća provalio je u osobni automobil gdje je demontirao i ukrao prednje staklo, a potom oštetio poklopac motora. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Prema maloljetniku podnijet će se posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije