Rušena stabla, voda i blato na cesti, Mura porasla na 387 cm, Trnava pada

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 187 poziva. Od toga je 57 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Obilna kiša i olujni udari vjetra bili su uzrok tako velikom broju poziva. U izvješću izdvajaju dojavu o srušenom stablu na cesti Lopatinec – Frkanovec, dojavu o većoj količini blata na cesti u Donjem Koncovčaku te dojavu o vodi na cesti Novo Selo Rok – Krištanovec.

Zaprimili su i obavijesti o uspostavi redovne obrane od poplava na području malog sliva Trnava i rijeci Muri koje su i dalje na snazi. Vodostaj rijeke Mure u Murskom Središću, danas u 06:00 sati iznosio je +387 cm, dok je vodostaj na području malog sliva Trnava u laganom opadanju.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 42 poziva. Za 15 poziva izašli su na intervenciju što se uglavnom odnosilo na ispumpavanje voda iz podruma, dvorišta i prometnica.

Noćas u 01:33 Županijskom centru 112 Čakovec stigla je dojava o remećenju javnog reda i mira ispred kafića Maraton u Donjem Kraljevcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije