Međimurski policajci uhvatili maloljetnike – počinili sedam teških krađa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinila kazneno djelo “teške krađe“.

Naime, oni su u četvrtak, 16. travnja ove godine u vremenu od 18.45 do 20.28 sati u Štefancu, u Ulici Vladimira Nazora, provalili u obiteljsku kuću gdje su ukrali novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv maloljetnih osumnjičenika bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinila šest kaznenih djela teških krađa.

Naime, sumnja se da su tijekom mjeseca travnja u pet navrata na prostoru sajma u Čakovcu, Sajmišnoj ulici, provalili u nekoliko privatnih pečenjarnica te ukrali razno posuđe i pribor za jelo. Također, tijekom noći s 20. na 21. travnja u Ivanovcu, Ulici Vladimira Nazora provalili su u prostorije nogometnog kluba te ukrali razne sportske rekvizite, kućno kino i alkoholna pića.

Protiv maloljetnih osumnjičenika bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije