Tučnjava u Čakovcu: Verbalni sukob prerastao u fizički obračun

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 94 poziva. Od toga je 25 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojave o provali u kuću u Domašincu i krađi bicikla u Čakovcu. ŽC 112 Čakovec nešto poslije 20 sati zaprimio je dojavu o narušavanju javnog reda i mira (tučnjava) u Čakovcu.

U policiji kažu da su u tučnjavi ispred ugostiteljskog objekta u čakovečkoj ulici Dr. Ivana Novaka sudjelovali 36-godišnjak i 18-godišnjak. Svađu je pod utjecajem alkohola inicirao 36-godišnjak koji je srednjoškolca prvo napao verbalno nakon čega su se i fizički sukobili.

Mladić je tom prilikom zadobio lake tjelesne ozljede u vidu natučenja lica, dok je 36-godišnjak svladan i priveden uz uporabu sredstava prisile od strane policijskih službenika. Protiv obojice će biti podnijeta prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, dok će stariji jutros biti odveden na prekršajni su u Čakovcu.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 12 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervenciju, 3 poziva bila su lažna, dok za 8 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije