Pokradene pečenjarnice na sajmištu, Šumariji posjekli i ukrali drva

Policijska uprava međimurska javlja o tri krađe. Tijekom noći s 17. na 18. travnja u Čakovcu, Sajmišnoj ulici, na prostoru sajma provaljeno je u pečenjarnice iz kojih su lopovi ukrali plinske boce, pribor za jelo i razno posuđe.

U petak, 17. travnja Policijska uprava međimurska zaprimila je dopis nadležne Šumarije iz kojeg proizlazi da je u razdoblju od 3. do 7. travnja u šumskom predjelu “Škarje”, nedaleko Držimurca, nepoznati kradljivac posjekao i zatim otuđio nekoliko stabala hrasta lužnjaka i graba.

Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju od 3. do 20. travnja u Svetoj Mariji, Ulici Mije Hunjadija, nepoznati počinitelj je na neutvrđen način iz obiteljske kuće ukrao više tisuća kuna.

Policija ulovila maloljetne kradljivce

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinila tri kaznena djela teške krađe.

Naime, osumnjičeni su u razdoblju od 1. do 15. travnja u Čakovcu, Sajmišnoj ulici, na prostoru sajma provalili u tri privatne pečenjarnice te ukrali razne predmete ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije