Kao na divljem zapadu: Tučnjava u Nedelišću, pucnjava kod Male Subotice

Županijski centar 112 Čakovec jutros nešto prije 6 sati zaprimio je dojavu o tučnjavi više osoba u kafiću na benzinskoj postaji Formula u Nedelišću.

U policiji su nam potvrdili da je došlo do incidenta i da je u njemu sudjelovalo više osoba koji će nakon detaljnog policijskog istraživanja biti prijavljeni sucu za prekršaje. Neslužbeno saznajemo da je verbalni sukob, između više pripadnika romske populacije i skupine gostiju tamošnjeg kafića, prethodio fizičkom obračunu.

Nagađa se da je tučnjavi kumovao alkohol, ali točni povod samog incidenta još uvijek je predmet policijskog istraživanja koje je u tijeku.

Iz policije javljaju da je jutros u 6:04 sati na cesti između Štefanca i Male Subotice u osobni automobil u kojem je bilo više osoba, ispaljen jedan hitac iz vatrenog oružja od strane nepoznate osobe.

Prema neslužbenim informacijama pucano je na skupinu Roma koja se vraćala kući u Piškorovec. U automobilu je navodno bilo sedam osoba, a 22-godišnjak je zadobio lakše ozljede u vidu površinske ogrebotine na leđima.

Policija za sada ne želi komentirati moguću povezanost ova dva slučaja iako sve upućuje na to da je riječ o osveti nakon tučnjave u Nedelišću.Više informacija donosimo u suradnji s PU međimurskom nakon što završi kriminalističko istraživanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije