Devet nesreća tijekom blagdana: S 2,74 promila završio na krovu

Tijekom blagdanskog vikenda na cestama Međimurja zabilježeno je ukupno devet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozlijede, te sedam s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su nepoštivanje prednosti, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag, nepropisna i neprilagođena brzina te nepropisno pretjecanje. Prisutnost alkohola u organizmu utvrđena je kod dva sudionika prometne nesreće, a najveća u količini od 2,74 g/kg utvrđena je kod 31-godišnjeg vozača osobnog automobila iz Čakovca, sudionika prometne nesreće s materijalnom štetom u Mačkovcu.

Podsjetimo, nesreća se dogodila na Veliki petak, 3. travnja u Ulici Balogovec u Mačkovcu nešto prije 18 sati gdje je 31-godišnjak iz Čakovca pod utjecajem alkohola od 2,74 promila krenuo pretjacati osobno vozilo sa prikolicom kojim je upravljao 43-godišnjak iz Murskoga Središća.

Zbog nepropisnog mimoilaženja pijani vozač iz Čakovca je svojim automobilom udario u prikolicu pa je od siline udarca došlo do višestrukog prevrtanja nakon čega je Čakovčanin završio van kolnika gdje se zaustavio na krovu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije