Čakovec: Policajci zatekli mladiće i djevojku s marihuanom

Policijski službenici Grupe za droge, Službe kriminalističke policije Policijske uprave međimurske, u četvrtak, 26. ožujka oko 13 sati, u Čakovcu, Športskoj ulici, u blizini sportske dvorane i srednje škole zatekli su nekoliko mladića i djevojku kod kojih je pregledom pronađeno i potom oduzeto nekoliko desetaka grama marihuane, digitalna vaga i tzv. “drobilica” za usitnjavanje droge.

U nastavku provođenja kriminalističkog istraživanja, oko 19.30 sati u Nedelišću, Ulici Josipa Marčeca, zatečen je 20-godišnjak koji je posjedovao ručno izrađenu cigaretu, tzv. “joint”, te je sa sobom nosio digitalni vagu.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije obiteljske kuće kojima se koristi osumnjičenik, te su policijski službenici pronašli i oduzeli nekoliko grama marihuane.

Prema 20-godišnjaku i dvojici maloljetnika biti će podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu za mladež zbog prodaje droge, odnosno njene prodaje malodobnim osobama u blizini odgojno-obrazovne ustanove, dok će maloljetnica biti prekršajno prijavljena zbog neovlaštenog posjedovanja droge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije