Oružana pljačka u Čakovcu: Ukraden nakit vrijedan oko pola milijuna kuna

Neposredno nakon jučerašnje pljačke javili smo da se u Čakovcu dogodilo novo razbojništvo što danas i službeno potvrđuju iz PU međimurske.

U srijedu, 25. ožujka u 18.04 sati u Čakovcu, Ulici Josipa Jurja Strossmayera, nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju pištoljem počinio je razbojništvo nad uposlenicom privatne zlatare te ukrao veću količinu nakita. Neslužbeno saznajemo da je razbojnik u torbu strpao nakit vrijedan oko pola milijuna kuna.

Opis počinitelja: mlađa muška osoba, mršave tjelesne građe, visine oko 180 cm, obučen u crnu jaknu, smeđe hlače, crne patike s bijelim prugama, majicu sa sivom kapuljačom na glavi, preko lica imao je crnu maramu, a na rukama bijele rukavice, te je nosio veću sportsku torbu.

Za počiniteljem policija intenzivno traga te mole građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, email: medjimurska@policija.hr ili u najbližu policijsku postaju. Napominju da sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije