Prometna u Čakovcu: Vozačica teško, putnica lakše ozlijeđena

U četvrtak, 19. ožujka oko 10.45 sati u Čakovcu, na raskrižju ulica Kalmana Mesarića i Dr. Ante Starčevića, dogodila se prometna nesreća u kojoj 23-godišnjakinja s područja Varaždinske županije, upravljajući osobnim automobilom varaždinskih registarskih oznaka, dolaskom do spomenutog raskrižja nije propustila sva vozila koja su se kretala prometnicom s prednošću prolaska, zbog čega je u njeno vozilo udarila 59-godišnjakinja s područja Međimurske županije, upravljajući osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije 23-godišnja vozačica i 23-godišnja putnica u osobnom automobilu varaždinskih registarskih oznaka prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je vozačica teško ozlijeđena, dok je putnica lakše ozlijeđena, te su nakon pružene liječničke pomoći puštene na kućnu njegu.

Protiv 23-godišnje vozačice bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetniku zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije