U sobi obiteljske kuće u Totovcu noćas je izbio požar

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 92 poziva. Od toga je 34 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Od događaja izdvajaju dojave o krađi dva mobitela sa štanda na sajmu u Čakovcu i krađi u dm trgovini u centru Čakovca.

Noćas oko 1.20 sati u Operativno vatrogasno dežurstvo JVP Čakovec na broj 193 zaprimljena je dojava da je došlo do zapaljenja sobe u Totovcu u Ulici Vladimira Bakarića. Po zaprimljenoj dojavi na intervenciju izlazi navalno vozilo i četri vatrogasca, dok su istovremeno o nastalome događaju obaviješteni i članovi DVD-a Totovec.

Dolaskom na lice mjesta utvrđeno je da gori soba i dio predsoblja, te se pristupilo gašenju požara. Od zapovjednika JVP Čakovec Mladena Kanižaja saznajemo da je zatražena i pomoć još jednog vozila auto cisterne s vodom iz JVP Čakovec.

Nakon što su na mjesto požara pristigli i članovi DVD-a Totovec, ista je vraćena natrag u postrojbu. Na intervenciju su uz vatrogasce bili prisutni i djelatnici Elektre koji su iskopčali struju te djelatnici PU međimurske. Kako saznajemo iz policije u potpunosti je izgorjela soba s predsobljem, dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

Uzrok požara i nastala materijalna šteta bit će poznati nakon očevida.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije