Policija traga za pljačkašima: Odnijeli plijen težak 100 tisuća kuna

Kako smo već javili u petak, 6. veljače u večernjim satima, na području grada Čakovca počinjena su dva kaznena djela razbojništva.

O oružanim pljačkama danas se u službenom priopćenju očitovala Policijska uprava međimurska. Te večeri u 18.50 sati u Ulici kralja Tomislava, dvije nepoznate muške osobe ušle su u zlataru te uz prijetnju pištoljem zaposlenici ukrali razni nakit i novac. Jedan od počinitelja bi bio visine oko 180 cm, obučen u odjeću tamnije boje, a na glavi je nosio crnu kapu tzv. “fantomku”.

Samo nekoliko minuta kasnije, u 19.02 sati u Ulici Ruđera Boškovića, nepoznata muška osoba ušla je u trgovinu Magme te uz prijetnju pištoljem zaposleniku iz kase ukrala novac. Počinitelj bi bio visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, obučen u zimsku jaknu tamnije boje, na rukama je nosio rukavice, a na glavi crnu kapu tzv. “fantomku”. Po opisu se može zaključiti da se radi o istim razbojnicima.

U policiji kažu da za sada nije poznato da li su trgovinu planirali opljačkati ili je jedan od njih to učino “usput”. Za počiniteljima policija intenzivno traga, te će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Za sada nije poznat iznos plijena kojeg su odnijeli sa sobom. Prema nekim neslužbenim podacima saznajemo da su ukrali što nakita, što novca u vrijednosti oko stotinjak tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije