Palovec: Prilikom krađe peradi uhvaćena 38-godišnjakinja

U ponedjeljak, 22. prosinca Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest policijskog službenika van službe da je u Palovcu u tijeku krađa peradi. Dolaskom policijskih službenika i policijskog službenika van službe na mjesto događaja uhvaćena je nepoznata ženska osoba koja je kod sebe imala vreću u kojoj se nalazila perad, dok se druga muška osoba udaljila u nepoznatom smjeru.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 38-godišnjakinja s područja Međimurske županije, sa zasad nepoznatom muškom osobom, provalila u kokošinjac u Palovcu u Glavnoj ulici, gdje su pokušali ukrasti perad.

U Podbrestu krao sve što je stigao

U vremenskom razdoblju od 20. do 22. prosinca u Podbrestu, u Ulici Marka Kovača, nepoznati počinitelj je na dvorištu gradilišta pokušao otvoriti dva kontejnera, u čemu nije uspio.

Potom je iz kabine dizalice ukrao kutiju prve pomoći, aparat za gašenje i razni alat. Nakon toga provalio je u kabinu bagera iz kojeg je ukrao metar i set ključeva.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Dolijao maloljetni lopov koji je napravio osam krađa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio osam kaznenih djela “teška krađa”, od čega tri u Maloj Subotici, te po jedno u Belici, Orehovici, Pušćinama, Nedelišću i Mihovljanu. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije