Psi napali i izgrizli Stanka Jambrošića kod škole u Murskom Središću

Stanko Jambrošić iz Murskog Središća javio se Muralistu kako bi ih izvijestio o neugodnom slučaju koji mu se dogodio u utorak kod OŠ M. Središće.

Kao i skoro svaki dan došao je pred večer ispred škole kako bi sačekao unuka i odvezao ga kući. Ništa ne sluteći stajao je gledajući u pravcu škole kad su odjednom prema njemu pojurila dva psa jedan veći, drugi manji te ga ničim izazvani napali grizući ga za noge.

Pokušao se obraniti, ali psi nisu popuštali te je osjetio ugrize u predjelu nogu i ruku. Dotrčao je i vlasnik pasa te ga uspio osloboditi od ove neugode. Otišao je kod liječnika koji mu je sanirao ozljede, a slučaj je prijavio i na Veterinarskoj stanici u M. Središću.

Kako kaže, priču je želio iznijeti u javnost samo zato kako bi upozorio djecu i njihove roditelje o mogućnosti da se i njima takvo nešto ne desi, te da budu na oprezu. Mjesto je zaista takvo gdje se kreće puno djece kod svakodnevnog dolaska i odlaska u školu, pa bi se stvarno trebalo pobrinuti da se takve stvari više ne događaju.

Na svu sreću ozljede nisu teže prirode, ali pitanje je kako bi sve završilo da su se na tom mjestu našla djeca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije