Silovao bivšu trudnu djevojku, a sad ga puštaju na slobodu

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv 27-godišnjeg mladića koji je, kako se sumnja, svoju bivšu trudnu djevojku silovao i prijetio joj smrću, i sve zato jer ga je ostavila.

Ta je gnjusna kaznena djela počinio između prosinca 2013. i rujna 2014. godine. Kroz cijelo to vrijeme ovaj nasilnik se nametljivo ponašao prema svojoj bivšoj djevojci odnosno uzastopno joj je danju i noću putem Facebooka i SMS-a slao poruke izražavajući svoje neslaganje s prekidom veze.

Nekoliko puta na dan dolazio je i do ugostiteljskog objekta u kojem je radila i svojim osobnim automobilom kružio oko objekta prvo sporom vožnjom, a potom ubrzavajući vožnju. Ono što je zanimljivo je da je vijeće Županijskog suda u Varaždinu je ukinulo istražni zatvor protiv okrivljenika smatrajući da ne postoji opasnost od utjecaja na svjedoke niti opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Državno odvjetništvo će protiv odluke suda o ukidanju istražnog zatvora podnijeti žalbu. Ovaj slučaj otkriven je samo dan nakon što je uhićen serijski bludnik, 26-godišnjak koji je na ulicama Varaždina i Čakovca zaskočio sedam žena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije