FOTO: Vatrogasci spasili radnika kojeg je u kanalu zatrpala zemlja

U subotu, 22. studenog 2014. godine u prijepodnevnim satima vatrogasci JVP Čakovca uspješno su obavili iznimno složen i vrlo težak zadatak.

Na intervenciji koja je bila na cesti u Totovcu prema Kuršancu, došlo je do urušavanja kanala dubokog četiri metara koji je bio iskopan za kanalizaciju. Tom prilikom zemlja je zatrpala radnika Tegre I.M. koji je tamo radio. Vatrogasci su nakon zaprimljene dojave odmah izašli s navalnim i tehničkim vozilom te pet vatrogasaca.

Vrlo brzim dolaskom na mjesto nesreće izvukli su čovjeka koji je bio zarobljen šljunkom i prijetilo mu je ugušivanje. Na mjesto nesreće stigla je i Hitna medicinska pomoć. Vatrogasci kao pošteni, hrabri i nadasve sposobni ljudi – mogućim daljnjem urušavanjem kanala u kojem je bio zarobljeni djelatnik – izlagali su svoje živote kako bi spasili stradalog čovjeka.

Svjedoci događaja izrekli su samo riječi hvale za hrabre vatrogasce: ”Dok smo vidjeli vatrogasce mam nam je bilo lakše, jer smo znali da će oni spasiti čovjeka”.

Kakva je to snaga i požrtvovnost u ovim humanim i dobrim ljudima, znaju samo oni koji taj posao rade iz ljubavi prema vatrogascu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije