Dolijao: Serijski pljačkaš iz Čakovca počinio devet razbojništva

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje hrvatskog državljanina (1973.) zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje devet kaznenih djela razbojništva.

Postoji osnovana sumnja da je 41-godišnjak, maskiran, u devet navrata od travnja 2007. do listopada 2014. godine ulazio u kladionice i poštanske urede u Čakovcu i Nedelišću te uporabom sile i prijetnje prema djelatnicima za sebe uzeo, ukupno, više od 127.000,00 kuna.

Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu je na prijedlog državnog odvjetnika odredila istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti da će ponavljati istovrsna ili slična kaznena djela, priopćeno je iz DORH-a. Neslužbeno saznajemo da je 41-godišnji pljačkaš iz Čakovca.

Više informacija bit će poznato nakon izvanredne konferencije za novinare koju je za petak sazvala Policijska uprava međimurska na kojoj će, kako su najavili, javnosti predstaviti rezultate opsežnog kriminalističkog istraživanja kojim je razriješeno više teških kaznenih djela iz ove i ranijih godina.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije