Pismo čitateljice: Ne nasjedajte na prevaru s parfemima!

Domišljati lopovi sve više smišljaju načine kako izvući novac poštenim ljudima. Našoj se redakciji obratila čitateljica koja je željela ostati anonimana, kako bi upozorila sugrađane da ne nasjedaju, poput nje, prevari s parfemima i ne kupuju “mačka u vreći. Njezino pismo objavljujemo u cjelosti.

U četvrtak navečer na parkiralištu kod Aurore u Čakovcu došla su dva dečka s autom zagrebačkih registracija (Roma ili Hercegovca ) nudeći “original parfeme” po jako povoljnim cijenama. Otišla sam s njima van iz ureda do auta jer su mi za parfem Bulgari ponudili jako povoljnu cijenu.

Međutim nisu imali tester, a ja sva presretna zahvalila sam se i uzela broj mobitela ako budem trebala još. Nakon što sam otišla i nakon što su se oni udaljili u nepoznatom smjeru, odlučila sam isprobati moj omiljeni parfem. Na moje veliko nezadovoljstvo shvatila sa da parfem nije niti blizu toga kakva je ambalaža.

Zvala sam ga da mi vrati novac ili da neki drugi parfem pa mi je rekao da se vraća idućeg dana oko 12 sati. Međutim ništa od toga! Dakle prevario me, niti se više nije htio javiti. I da taj “orginalni parfem” sam platila 250 kuna. Zato ljudi oprez, nemojte vjerovati nikome, osim sebi!”, napisala je prevarena čitateljica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije