Monstrum iz N. Sela Rok prvo pucao, pa otrovao i usmrtio kujicu

Čitateljica iz Njemačke koja je rodom iz Međimurja, putem našeg portala želi upozoriti na događaj koji je potresao cijelu njezinu obitelj. Naime, ona živi u Njemačkoj, a njezini roditelji u Novom Selu Rok i nedavno su, na njihovog kućnog ljubimca – prekrasnu kujicu, pucali iz zračne puške i teško ga ranili. Nakon što se oporavila od ozljeda, kujicu su otrovali i na taj način je usmrtili.

– Ne znamo što napraviti, tražimo pravdu da se zločinac čim brže uhapsi, da još više pasa ne nastrada. Na našeg su psa u Novom Selu Rok najprije strijeljali zračnom puškom te ga tako teško ozlijedili. No ne znamo tko. Nakon što se tek oporavila od operacije uslijed ozljeda, kujica se nešto vremena poslije toga igrala u vrtu obiteljskog imanja i naišla na komad neke hrane, mesa ili nečeg sličnog.

Nakon što je vlasnik psa, koji je izdaleka promatrao igru kujice, shvatio što se možda događa, brzo joj je prišao i pokušao oduzeti taj komad hrane iz usta. No prekasno – pas je već bio progutao nešto što je očito bio otrovani mamac i ubrzo se nakon toga srušio. Hitnim odlaskom veterinaru psu je dijagnosticirano trovanje koje je u roku pola sata napalo živčani sustav i unutarnje organe i izazvalo smrt.

Tko je taj koji je pucao na našu kujicu i na kraju je otrovao? Tko je taj bolesni “čovjek” koji šeta po Novom Selu Rok? Kujica je isključivo bila na našem imanju, nikada nije izlazila, a kamoli ikoga napadala. Radi li se o mrzitelju životinja, ljubomornom sumještanu ili perverznom psihopatu?

Želimo ovime izbjeći nova ubojstva životinja i upozoriti vlasnike kućnih ljubimaca u Novom Selu Rok. – poručuje potresena čitateljica iz Njemačke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije