U dva sudara jedna osoba zadobila ozljede, u Ivanovcu bušili gume

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 93 poziva. Od toga je 30 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojavu o štećivanju osobnog automobila u Ivanovcu na način da su na autu probušene gume. Iz Gardinovca je stigla dojava o krađ kokoši i zečeva. Zabilježene su i dvije dojave o prometnim nesrećama.

Kako smo već javili na cesti između Belice i Male Subotice došlo je do sudara osobnog automobila i kombajna. Tom je prilikom jedna osoba zadobila ozljede. Sudar automobila u večernjim satima dogodio se u Nedelišću.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 20 poziva. Od toga su imali 5 intervencija, 10 poziva bile su lažne dojave, dok kod 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

18. rujna 2014. godine ukinute su mjere izvanredne obrane od poplava na cijelom toku rijeke Mure. I dalje su na snazi mjere redovne obrane od poplava za r. Muru. Istog dana ukinute su i mjere izvanredne obrane od poplava za mali sliv Trnava.

Na snazi su i dalje mjere redovne obrane od poplava za čitav mali sliv Trnave. Još uvijek je zatvorena cesta Sveti Marin na Muri – Hotiza (ŽC 2245). Vodostaj Mure u Murskom Središću u 7 sati iznosio je +329 cm i dalje je u laganom opadanju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije