Sudar u Balogovcu: Vozačica bicikla zadobila lakše tjelesne ozljede

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 114 poziva. Od toga je 43 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

U današnjem izvješću izdvajaju dojavu o sudaru biciklista koji se dogodio u Balogovcu. Tom je prilikom žena na biciklu zadobila lakše tjelesne ozljede. Stigla je i dojava o krađi bicikla iz dvorišta u Palovcu. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 39 poziva. Od toga su imali 12 intervencija, 7 poziva bile su lažne dojave, dok kod 20 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

S danom 17. rujna 2014. je ukinuto izvanredno stanje na cijelom toku rijeke Mure. I dalje su na snazi mjere izvanredne obrane od poplava za rijeku Muru. Izvanredne mjere obrane su za mali sliv Trnava na dionici A.21.2 Potok Trnava Murska a redovne mjere su za na preostalim dionicama malog sliva Trnave. Još uvijek je zatvorena cesta Sveti Marin na Muri – Hotiza (ŽC 2245), dok je u 12 sati, 17. rujna, normaliziran željeznički promet Čakovec – Središće ob Dravi.

Vodostaj Mure u Murskom Središću u 7 sati iznosio je +365 cm i dalje je u laganom opadanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije