Vodostaj Mure jutros je bio 408 cm i dalje je u laganom opadanju

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 143 poziva. Od toga je 58 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja u današnjem izvješću izdvajaju dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Čakovcu na raskršću južne obilaznice i Kalničke ulice. U nesreći su sudjelovala tri osobna vozila, a osim materijalne štete, jednoj osobi pružena je liječnička pomoć.

Na snazi je i dalje izvanredno stanje na cijelom toku rijeke Mure. Izvanredne mjere obrane su za mali sliv Trnava na dionici A.21.2 Potok Trnava Murska, a redovne mjere na preostalim dionicama malog sliva Trnave. Još uvijek je zatvorena cesta Sveti Marin na Muri – Hotiza (ŽC 2245) kao i željeznička pruga Čakovec – Središće ob Dravi. Vodostaj Mure u Murskom Središću u 07:00 sati iznosio je +408 cm i dalje je u laganom opadanju.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 52 poziva. Od toga su imali 26 intervencija, dva poziva bile su lažne dojave, dok kod 24 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije